Overnachten Seattle/Tacoma

  • Marwin

    Hallo, kan iemand ons adviseren mbt een hotel in Seattle..of zelfs bij de luchthaven/ Tacoma? Wij vliegen in juni naar Seattle voor een rondreis via Yellow Stone NP en dan naar het noorden Glacier NP en de Rockies. daarna via Vancouver Island terug naar Seattle. Vast bedankt!

  • Cees A

    Wat voor eisen stel je ? Ben je tevreden met iets eenvoudigs als Motel 6 of moet het een klasse zijn met veel sterren en bijbehorend prijskaartje.

    En welke datum ga je ? Prijzen varieren per dag. Zo zijn in zakenhotels de weekendnachten vaak gunstig geprijsd.

    Maar kom je toevallig op een dag dat er een congres, evenement of tentoonstelling in de buurt is dan vliegen de prijzen door het plafond.

    Advies is dus: Ga zelf zoeken op sites als Expedia of Hotels.com en je kunt kijken bij de klasse die je wil hebben en je krijgt de bij die datum behorende prijzen.

    Ikzelf gebruik bovenstaande sites uitsluitend om het aanbod te bekijken en te vergelijken.

    Boeken doe ik liever via de site van het hotel zelf.

    De annuleringsvoorwaarden zijn beter (da's fijn als je later ergens anders een betere aanbieding tegenkomt) en je kunt aangeven dat je AAA (ANWB ) lid bent (10% korting)

  • KatleenS

    Wij vonden Hilton Garden Inn Seattle/Renton heel goed

    Niet ver van de luchthaven. Zwembad en fitnessruimte aanwezig en een heel heel heel erg uitgebreid ontbijt.

    We vliegen dit jaar terug op Seattle en hebben er opnieuw geboekt.

    De website: http://hiltongardeninn3.hilton.com/en/hotels/washington/hilton-garden-inn-seattle-renton-SEARHGI/index.html

  • Jet

    Wij reden afgelopen zomer vanuit Vancouver naar het zuiden en dachten makkelijk bij Seattle airport een hotel te zoeken (op de bonnefooi), helaas bleken de betaalbare hotels allemaal stampvol te zitten en wat er over was lag boven de 200 dollar. Kregen toen de tip een afslag verder zuidelijk te rijden naar Federal Way (zo heet het plaatsje). Daar was nog wel keuze en zaten we voor een redelijke prijs in het Courtyard. Overigens tik ik nu op Expedia een willekeurige datum in juli in en zie ik dat het een van de duurste hotels is………. dat bedrag hebben we toen niet eens in dollars betaald, zo zie je maar weer hoe dat fluctueert.

  • Marwin

    Iedereen heel hartelijk bedankt voor de adviezen! Zoals het er nu uitziet gaan we voor het Red Roof Hotel. Redenen: dicht bij Tacoma, goede reviews en goed geprijst. Verder de mogelijkheid om via de Lightrail (als we daar nog puf in hebben) naar Seattle Center te gaan.