Tips

  • peth

    Volgend jaar willen we heel graag een reis langs de oostkust gaan maken en wel te beginnen in New York via de Niagara Falls, Washington naar Orlando. Nu willen we heel graag vliegen naar New York maar de terugreis vanaf Orlando. We willen gaan reizen met de auto die we dan in Orlando achterlaten. Overal lees ik dat je extra daarvoor moet betalen. Nu is mijn vraag hebben jullie leuke tips wat wij vooral onderweg zouden moeten zien. Wat is de beste optie om naar NY te vliegen en vanuit Orlando te vertrekken. Hoor graag van jullie ervaringen en tips zijn ook welkom.

  • Ada

    Kijk bij de reisverhalen op www.verenigdestatenvanamerika.com

  • annemiek

    Kies een vliegmij die rechtstreeks op NY vliegt, bv Delta of Continental

    Terug van Orlando zal je weer met een tussenstop naar A'dam vliegen

    Je moet inderdaad achterlatingskosten betalen en dat verschilt per autoverhuurmij

    Je kan er ook voor kiezen om (ipv achterlatingskosten) het stuk te vliegen van NY naar Orlando, de meeste maatschappijen hebben 2 gratis stopovers dus dan betaal je de ticket naar Orlando en de binnenlandse vlucht is gratis

    veel plezier

  • tamara

    inderdaad bij delta kan datannemiek schreef:

    >

    > Kies een vliegmij die rechtstreeks op NY vliegt, bv Delta of

    > Continental

    > Terug van Orlando zal je weer met een tussenstop naar A'dam

    > vliegen

    > Je moet inderdaad achterlatingskosten betalen en dat

    > verschilt per autoverhuurmij

    > Je kan er ook voor kiezen om (ipv achterlatingskosten) het

    > stuk te vliegen van NY naar Orlando, de meeste maatschappijen

    > hebben 2 gratis stopovers dus dan betaal je de ticket naar

    > Orlando en de binnenlandse vlucht is gratis

    > veel plezier

  • Souraia

    Hoi Peth,

    Ook wij willen volgend jaar de Oostkust gaan bezoeken. Te beginnen in NY en vandaar naar Boston, Cape Cod, Vermont, Niagra Falls, Philidelphia, Washington, Virginia, North en South Carolina en Florida. Wij zullen hier weken voor gebruiken. Hoeveel tijd heb jij?

    Helaas zit je wel met drop off kosten. Bij National betaal je 199 dollar maar zijn de verhuurkosten over het algemeen wat duurder dan bij Alamo of Dollar.

    Delta vliegt rechtstreeks naar NY, via United maak je eerst een tussenstop in Washington, dus wij zullen zeer waarschijnlijk met Delta vliegen en terug vanaf Miami.

  • peth

    Bedankt voor jullie tips, wil niet zeggen dat ik er niet nog meer wil ontvangen, alles is welkom. Wij willen volgend jaar in 3 weken langs de oostkust gaan, langer kan helaas niet. Wat ik eruit begrijp is dat je dus het beste met een amerikaanse maatschappij kan vliegen ivm de terugvlucht omdat het makkelijker te regelen is? Ook hiervoor zijn alles tips welkom.

  • Freddy

    Het is inderdaad veel duurder om je auto ergens in een andere staat achter te laten.Het goedkoopste is om een auto te huren bij NATIONAL die een vast bedrag van 200 $ + taksen in rekening brengen. Andere maatschappijen vragen tot 500 $ boven de 1500 miles. New York - Miami is ongev eer 1328 mijlen en bij avis en hetrz is dit 300 $,bij dollar kost dit 500 $ en bij alamo is dit ook 500 $ en bij NATIONAL is het een vast bedrag van 200 $. Hier moet je ook de taksen bijvoegen.

    In verband tarieven neem eens kontakt met eautohuur en usareisen.de.

    succes

  • eric

    Klopt ,

    zijn net terug uit San Francisco , en hadden de auto in Seattle opgehaald.Drop of kosten waren $ 300,–.Schijnt ook nog of te hangen van het type auto , wij reden een redelijke SUV ( Chevy Trailblazer ) , gehuurd via AVIS.

    Eric